• Happs

Sådan administrerer du dine brugere.

Opdateret: maj 24

I tilfælde af du har flere personer der har brug for adgang til din forretning, kan du oprette et login til hvert af dem. Eller har du en bruger der ikke længere er ansat, kan du også vælge at slette brugeren, så de ikke længere har adgang.


Sådan opretter du en bruger


Step 1

Inde i dit backoffice, tryk på fanen "Brugeradgange".


Step 2 Tryk på knappen "Opret bruger".


Step 3

Angiv mailen på den bruger du gerne vil oprette, det er til denne mail login koden vil blive tilsendt. Skriv et navn på brugeren, det gør det nemmere for dig fremover at se hvem der er hvem.


Du kan nu vælge hvilken rolle brugeren skal have, der findes 2 forskellige rolletyper. - Manager, denne rolle har fuld adgang til din forretning.

- Bruger, denne rolle har begrænset adgang, de kan kun se/indløse gavekort, se statistik over salg, samt kunder.


Tryk herefter på knappen "Opret bruger, brugeren vil nu få tilsendt en notifikation på email om at de er blevet tilføjet til din forretning, samt et kodeord.


Step 4

Du kan nu se brugeren i din liste over brugere.

Sådan redigerer/sletter du en bruger.

Step 1

Inde i dit backoffice, tryk på fanen "Brugeradgange".


Step 2

Tryk på navnet på den bruger du gerne vil redigere/slette.


Step 3

Vil du slette brugeren, trykker du på "Slet bruger" knappen. Vil du redigere brugeren, ændrer du i de felter du vil ændre, og trykker på knappen "Rediger bruger.


Step 4

Valgte du at slette brugeren, vil brugerens adgang være fjernet fra forretningen, samt brugeren vil ikke længere figurere i listen. Skal brugeren have adgang igen, skal den oprettes på ny.


© 2020 Happs ApS - CVR: 41319488